regnbue linje
Dharmahjulet - logo for Tilogaard Meditationskole - klik her for befirelse og oplysning

Forsiden

sitemap

Tendar

Lama Tendar Olaf Høyer
  Forfatter  til  denne side
  Tendar Olaf Høyer  er en
  dansk  Lama  fra Karma
  Kadjy traditionen  siden
  1994,  hvis ekspertise er
  klassisk   meditation  og
  buddhistisk anskuelse.

Jordskælv i Himalaya

 

 Den 18. september 2011 blev Sikkim, Nepal, Indien og Tibet ramt af et stort jordskælv. Skælvet blev målt til 6,8 på Richter skalaen med epicenter i grænseområdet for det nordlige Sikkim og Nepal. Der raporteres om 100.000 ødelagte huse rundt omkring i Sikkim. Mange historiske klostre i Sikkim blev svært skadede.
 

 Rumtek Kloster fik skader, men værst gik det ud over Shedra’en, som fik skader på de bærende konstruktioner, mens Klosteret stadig kan bruges. Der er ikke raporter om døde og tilskadekomne fra Rumtek, men i forbindelse med jordskælvet mener man, at omkring 100 mennesker har mistet livet i de berørte lande.
 

 Karmapa’s Shedra i Kalimpong, som  ligger i det nordlige Bengalen, fik alvorlige skader. Der var mange efterskælv og omfattende bjergskred, som blokerede vejene, især i det nordlige Sikkim. Den 19. september udsendte den 17. Karmapa nedenstående kondolence brev og afholdt stor Pudja i New Delhi på KIBI institutet.

 

 Mangler titel-bjælken for oven? Så Klik her.

17_Karmapa_Condolence_Letter_Sikkim_september_2011

Her går stregen og slutter siden ...
            © tilogaard   -   Tilogaard registrer ikke noget om din færden på netstedet. Ingen tracking - ingen cookies - ingenting.  Tilogaards sikring af dit privatliv er enkel: kun dine emails og breve
                                               bliver gemt.  Tilogaards internet udbyder - www.i123.dk - samler kun statistisk information om antallet af 'hits,' som Tilogaards netsted modtager.

                                               Søger du bestemte emner, kan du indtaste dine søge ord i din brawsers søgefelt,    efterfulgt af:  site:tilogaard.dk-   f. eks.: karma site:tilogaard.dk