Dharmahjulet - logo for Tilogaard Meditationskole - klik her for Tilogaards baggrunde og historie. Tegning af Gerard Muguet.

Tilogaard
Meditationskole

Klik her for at åbne indholdslisten

Jordskælv i Himalaya

 Den 18. september 2011 blev Sikkim, Nepal, Indien og Tibet ramt af et stort jordskælv. Skælvet blev målt til 6,8 på Richter skalaen med epicenter i grænseområdet for det nordlige Sikkim og Nepal. Der raporteres om 100.000 ødelagte huse rundt omkring i Sikkim. Mange historiske klostre i Sikkim blev svært skadede. Rumtek Kloster fik skader, men værst gik det ud over Shedra’en, som fik skader på de bærende konstruktioner, mens Klosteret stadig kan bruges. Der er ikke raporter om døde og tilskadekomne fra Rumtek, men i forbindelse med jordskælvet mener man, at omkring 100 mennesker har mistet livet i de berørte lande. Karmapa’s Shedra i Kalimpong, som  ligger i det nordlige Bengalen, fik alvorlige skader. Der var mange efterskælv og omfattende bjergskred, som blokerede vejene, især i det nordlige Sikkim. Den 19. september udsendte den 17. Karmapa nedenstående kondolence brev og afholdt stor Pudja i New Delhi på KIBI institutet.

 

Klik her, så åbner den næste side
Klik her, så åbner den næste side

 Mangler titel-bjælken for oven? Så Klik her.

17_Karmapa_Condolence_Letter_Sikkim_september_2011

Her går stregen og slutter siden ...
        Klik her for indholdsliste, sitemap    © tilogaard   -   Tilogaard registrer ikke noget om din færden på netstedet. Ingen tracking - ingen cookies - ingenting.  Tilogaards sikring af dit privatliv er enkel: kun dine emails og breveLama Tendar Olaf Høyer CV
                                               bliver gemt.  Tilogaards internet udbyder - www.i123.dk - samler kun statistisk information om antallet af 'hits,' som Tilogaards netsted modtager.

                                               Søger du bestemte emner, kan du indtaste dine søge ord i din brawsers søgefelt,    efterfulgt af:  site:tilogaard.dk-   f. eks.: karma site:tilogaard.dk