Dharmahjulet - logo for Tilogaard Meditationskole - klik her for Tilogaards baggrunde og historie. Tegning af Gerard Muguet.

Tilogaard
Meditationskole

Klik her for at åbne indholdslisten

Klik her for udskrift i god kvalitet (PDF)


Et råd  til dig,
som mediterer

Gendjyn Rinpotje i Le Bost, retreatcenteret i Auvergne. Fotograf ukendt

 Hensæt dig i en tilstand, hvor dit sind er afslappet og ufortænkt. I en sådan forfatning vil du bemærke tanker i bevægelse.  Afslappet, lad dem blot være. Til denne tilstand vil der komme uforanderlighed. Hold ikke fast på uforanderligheden, vær ikke bange for bevægelserne.  Der er ikke forskel på uforanderlighed og bevægelse, det er sindet som opstår af sindet. Hvil i denne situation, sådan som du er til mode, afslappet uden tilknytning, uden at hæfte dig ved den. I denne tilstand, virkeligheden som den er, vil dit eget sinds væsen,  visdomsindet, strålende tomhed, vise sig og du vil ikke vide, hvordan du kan tale om det. Til denne tilstand vil der komme en afslappet uforanderlighed. Lad være med at hæfte dig ved uforanderligheden som noget virkeligt, men naturligt, afslappet og frit, uden at klynge dig til eller at afvise noget i sindet, så forbliv venligst blot   dér.

                                             Lama  Gendjyn Rinpotje.
Klik her for at komme øverst på siden

Klik her, så åbner den næste side...
Klik her, så åbner den næste side...

Mangler titel-bjælken foroven? Klik her.

 Et   Råd

Her går stregen og slutter siden ...
        Klik her for indholdsliste, sitemap    © tilogaard   -   Tilogaard registrer ikke noget om din færden på netstedet. Ingen tracking - ingen cookies - ingenting.  Tilogaards sikring af dit privatliv er enkel: kun dine emails og breveLama Tendar Olaf Høyer CV
                                               bliver gemt.  Tilogaards internet udbyder - www.i123.dk - samler kun statistisk information om antallet af 'hits,' som Tilogaards netsted modtager.

                                               Søger du bestemte emner, kan du indtaste dine søge ord i din brawsers søgefelt,    efterfulgt af:  site:tilogaard.dk-   f. eks.: karma site:tilogaard.dk