regnbue linje
Dharmahjulet - logo for Tilogaard Meditationskole - klik her for Tendar Olaf Høyers CV

Forsiden

sitemap

Tendar

 

Tilogaards fremtid

Tilogaard stuehus  set fra Vesthaven. Foto af Lama Olaf Høyer

 

Tilogaard Meditationskole er en selvejende institution, men endnu ejer den ikke noget særligt. Institutionen organiserer Buddha Dharma virksomheden, men er også stiftet for at sikre den for fremtiden.
 

 

 Ejendommen pĂĄ Bulbrovej 28, hvor Tilogaard befinder sig, er i øjeblikket min private ejendom. Det er meningen, at institutionen Tilogaard Meditationskole skal overtage rub og stub en gang i fremtiden. Institutionen  Tilogaard Meditationskole  er blevet etableret den femte oktober 2012 som en juridisk størrelse eller juridisk person. SĂĄ er institutionen klar til at overtage, nĂĄr det bliver muligt, og vi kan fĂĄ nogle erfaringer om driften, sĂĄ alt bliver optimalt tilpasset hen ad vejen. Siden stiftelsen har bestyrelsen kun bestĂĄet af mig selv. Der skal ogsĂĄ udpeges en Forvalter til at bistĂĄ mig. Der er ikke sĂĄ meget administration og økonomi lige nu, sĂĄ det haster ikke med at finde en forvalter, skønt det ville være dejligt.

 I første omgang er der kun tale om formelle ændringer omkring Tilogaard. Før havde jeg en privat virksomhed, nu er jeg  Skoleleder, som det hedder i vedtægten. Det ændrer sĂĄdan set ikke noget, men slĂĄr mit tilhørs forhold til Karma Kadjy traditionen fast ved vedtægtens klare formĂĄl. Jeg forventer, at det først i 2030 bliver muligt at overdrage  hele ejendommen til selveje, fordi gælden først da vil blive væsentlig mindre.

 

 Tilogaard som selvejende institution er formuleret i en vedtægt.

 

Klik her for toppen af siden

 

 Her pĂĄ siden har der tidligere været omtalt en masse projekter, som kan udvikles pĂĄ Tilogaard. Jeg synes stadigvæk, at det kunne være interessant at udvidde Tilogaard i stor stil, men der synes ikke at være nogen nævneværdig interesse for det i offentligheden og ingen penge til det. Derfor omtales projekterne ikke længere pĂĄ hjemmesiden. Det betyder jo ikke, at der ikke er behov for refugier og retreat hytter i Danmark, sĂĄ folk kan gĂĄ i retreat uden at det koster for meget. Behovet findes meget tydeligt, men der er ingen penge i kassen til formĂĄlet.

 

 

Mangler titel-bjælken foroven?   Klik her.

Fremtid

Her gĂĄr stregen og slutter siden ...
            © tilogaard   -   Tilogaard registrer ikke noget om din færden pĂĄ netstedet. Ingen tracking - ingen cookies - ingenting.  Tilogaards sikring af dit privatliv er enkel: kun dine emails og breve
                                               bliver gemt.  Tilogaards internet udbyder - www.i123.dk - samler kun statistisk information om antallet af 'hits,' som Tilogaards netsted modtager.

                                               Søger du bestemte emner, kan du indtaste dine søge ord i din brawsers søgefelt,    efterfulgt af:  site:tilogaard.dk-   f. eks.: karma site:tilogaard.dk